Mi a Naloc?

A Naloc a gombás fertőzés vagy pikkelysömör miatt elszíneződött és deformálódott körmök helyi kezelésére javasolt. A Naloc növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisimítja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.

A Naloc gyorsan javítja a körmök küllemét és megfelelő állapotban tartja azokat. A javulás első jelei rendszerint 2-4 hét kezelés után láthatóak.* Egy klinikai vizsgálatban a Naloc-ot használók többségénél már 2 hét után javult a köröm külleme – arányuk nyolc hét után 92% volt.**

A Naloc használata nem igényel orvosi javaslatot. A Naloc egy orvostechnikai eszköz, ami recept nélkül kapható a gyógyszertárakban.*A kezelés időtartama egyénenként eltérő lehet.

**Faergemann et al. JCDSA. 2011;1:59-63.

Mit tartalmaz a Naloc?

A Naloc összetétele szabadalmilag védett: propilénglikol, karbamid, tejsav, nátrium-hidroxid. Az összetevők mindegyike szerepel az FDA által biztonságosnak minősített alapanyagok listáján (GRAS lista) és biológiailag teljes mértékben lebomlik. A Naloc tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz.

Körömgomba

A körömgomba a köröm fertőző betegsége, amiben sok ember szenved anélkül, hogy felismerné azt.

További információ...

TV reklám

További információ...